- Ge oss en bättre atmosfär, så du och jag kan glömma bort hur otäckt det är.

 
 Den senaste tiden har jag kastats runt i mitt egna inre. Det händer en hel del i mitt liv just nu, men ändå står allt stilla. Jag känner att jag kommer framåt i mitt sökande efter det där livet och att jag betyder något i världen.
 
Julen och nyår har varit. Julen spenderades som vanligt med familj och nyåret med vänner. Nyåret var det bästa nyåret på mina 21 år. Middag och vin hos mig med tre fina, familj, grannar och gudföräldrar. Sedan blev det fest mitt på stan med bra människor. Det var så fint att stå på en balkong med ansiktet mot slottet med mina absolut bästa vänner på tolvslaget. Skulle vilja kalla det oslagbart. 
 
Sen kom jag tillbaka hem. Till lilla hultis. Den 16 januari avslutade vi en hel kurs med tenta och 3 veckor senare fick vi svaren. 60,5p. 60 var godkänt. Det är lite ironiskt hur jag på något sätt lyckas glida igenom den här utbildningen. Just nu är det väldigt mycket och jag känner lite att förra terminen var som en uppvärmning. Affärsredovisning och budgetering är PRECIS lika kul som det låter. Debet och kredit vill sällan sammarbeta och tentan är om endast 3 veckor. Ibland undrar jag vad jag signat upp på, för det här med ekonomi är inte min starka sida alltså. Den andra kursen däremot är mycket roligare. Vi ska skapa en fiktiv festival och lär oss om annat bra inom musikbranschen. Vårens schema är för övrigt helt fantastiskt. I alla fall hittills. Föreläsning max 3 gånger i veckan. Dock så betyder ju detta att jag måste lägga band på mig själv. Bli duktig och ta ansvar. 
 
Jag har bott här i 6 hela månader nu. Det är rätt sjukt. På dessa 6 hela månader har jag dessutom bara besökt Örebro 2 gånger och nu börjar det liksom krypa rätt mycket i mig. Jag vill hem dit. Jag trivs otroligt bra på alla sätt här. Men fast att jag inte alls vill erkänna det, eller tro det, så går det inte längre undgå att jag är en stadstjej i grunden. Fast att om 1 månad är det påsk och kanske finns det tid till att besöka min stad och mina fina då. 
 
Månaden kunde ha startat en aning bättre. Men det senaste halvåret har varit mer eller mindre fläckfritt så jag antar att det var dags för någon slags skugga nu. Dock känns det inte som att denna skugga kommer hålla i speciellt länge och min magkänsla har i princip alltid rätt så jag tänker lita på den även den här gången. Mitt horoskop säger att jag är min egna hjälte just nu och det är lite så jag känner mig. Jag kan så mycket, i smyg.
 
xx