- Ta vara på det du har för ingenting kommer tillbaks.

Så, valborg passerade, inte obemärkt. Absolut inte obemärkt. Fyra trevliga homosapiens kom över på grillning och vin med hela familjen innan vi tog oss till kåren för dans. Ingen av oss hade varit där innan så det var verkligen en upplevelse!! Och det var helt sjukt kul! Trevliga människor överallt och bra musik. Två kom vi därifrån och började traska upp mot stan. Kåren tillhör universitetet så femtio hela minuter tog det oss att komma dit. Detta var inget jobbigt men däremot kallt som tusan. Snö föll nämligen. Ja. I slutet av April. Jag och en av oss som var på kåren hamnade på den bästa efterfesten som jag någonsin varit på. Inte helt hundra på hur länge vi var där, men solen gick upp runt fem och då satt vi på en brygga och iaktog. Halv sju somnade vi. Gick upp elva. Mitt livs bästa valborg alltså. 

Helgen var också väldigt bra! Discobowling och öl på fredagen och så uteservering och dans på lördagen. Efterfest då med. Inte lika sen, men väldigt bra den med! Använder all tid jag kan på helgerna. Lika bra för jag vet inte när jag inte kan det längre. 

Jobb igår, jobb idag och jobb nu i två veckor i rad. Två och en halv till och med! Jag jobbar ju egentligen varannan vecka och då är det en annan kvinna som jobbar de veckor jag inte jobbar. Men nu kan hon inte jobba den här veckan så då får jag hoppa in! Vilket är underbart för jag har ju ändå inget annat att göra. Det som oroar mig är att jag inte jobbat så många dagar i rad sen september, men klart det går bra. Och kontot blir ju ännu gladare nästa månad. 

Tycker om mitt liv. Med undantag för vissa stunder alltså. Såklart. 
Men överlag så är det helt fantastiskt. Jag lever.