- And when I've hit the ground, neither lost nor found. If you'll believe in me I'll still believe.

 
 
Har ju haft semester i en hel vecka redan. Bara en vecka kvar innan jag måste tillbaka till rutinerna igen. 
Mina semesterdagar hittills har i alla fall varit så sjukt bra! Det började ju med midsommar, den spenderade jag hemma med familjen och god mat. Gudföräldrarna kom över också. Vaknade lördagen och mådde bra, tillskillnad från 90% av alla andra ungdomar i staden. Blev till och med en mysig utflykt till pershyttan och nora med la familia på lördagen. 
 
Sen har det varit avslutning på rallylydnaden för mamma, mig och våra två vovvisar. På söndag ska jag och Merci tävla och jag är väl lagom nervös! Men det ska bli väldigt kul och bara vi tar oss igenom banan med helt okej poäng så är jag nöjd. 
 
Men jag har faktiskt inte bara umgåtts med familjen och hundarna under första veckan av semestern. Kompisar har jag träffat och på frimis har jag varit. Frimis överraskade i fredags! Trodde verkligen inte att det skulle vara så kul som det var! Kan ju bero rätt mycket på att jag fick träffa massa folk som jag inte träffat på länge i och för sig. Men det är ju så det ska vara! Förfesten var en inflyttningsfest hos ett gammalt Bergatroll dit jag hade med mig min underbara vän Natalie. Det var helt underbart. Elfte våningen och man såg hela Örebro. 
Fick dock världens skavsår av mina nya übersnygga skor, vilket ändå var värt det. För som sagt, skorna är INTE att förakta. 

Somsagt, min sista lediga vecka nu för denna gången och den ska spenderas med att dels städa ur lägenheten jag bott i ett tag men inte vill ha kvar. Sedan så ska jag såklart träna med min prinsessa till hund så vi gör så bra ifrån oss vi kan på söndag!! XX