- Welcome to the music industry, you're fucked.

En vecka sedan jag skrev. Och på den veckan har det hänt mycket. 
Vi har haft vårt första seminarium. Vi har avslutat datorkunskapen och vi har haft vår första tenta. 6 säkra hp hittills. Sen får vi se hur tentan gick om några veckor. 
Utöver skolan så har vi tentafestat och tentafestat ännu mer. Ja, hela helgen faktiskt. Skolan har inte ens varat i två månader och ändå är vi så otroligt tajta allihopa. Alla 55. Plus tvårona då. Det är helt fantastiskt. 
 
Imorgon börjar en ny kurs. Marknadsföring. OM jag ska börja läsa allt tidigare! Vi är många i klassen som lärt sig av misstaget att börja tentaplugga för sent. Nästa kurs gör vi inte om det. 
 
(Såhär ser min och roomies diskbänk ut alldeles för ofta. I fredags storstädade vi dock så vi kan vi också! Men för det mesta liknar lägenheten mer en ungkarls-lya. Fast vi trivs ändå.)
 
Åter igen så vill jag bara tjata om hur jävla bra jag trivs här. Längtar lite hem till Örebro. Men har inte kännt mig felplacerad en enda gång sedan jag flyttade hit. 
Sen så tänkte jag att jag ska försöka hålla updates typ 1 gång i veckan minst. Jag har visst fler läsare än jag trodde och ni måste ju få veta vad jag gör och hur jag har det hihi :**
 
Nu ska jag sova. ny vecka snart. Åh vad jag ser fram emot den. 
xx