- If I told you things I did before, told you how I used to be. Would you go along with someone like me?


bild - we♥it

Livet nu är som det är. Mycket skit att göra, lite skit får jag gjort. 
Vill inte vara kvar här, men har inget val. Allt är upp och ner vänt, inget funkar som det ska. Känslor svävar runt om mig men jag blir inte klok på en enda. Som att man tar alla känslor i världen. slänger ut dessa i luften, sen är det bara att försöka fånga. Man fångar en för varje dag. Blir som det blir. Lite så är mitt liv just nu. 
Man försöker leva utanför boxen, men misslyckas. Som att så fort man lyckas kliva utanför den dras man in igen. Som att man är tvingad att leva som alla andra, det finns inga andra alternativ egentligen. Allt utanför är bara på låtsas. Fast man försöker väl leva på något sätt i alla fall. Och man lyckas väl helt okej. Försöker tänka att allt detta snart är över. Man är fri snart. Halvt i alla fall.
Ska sluta tänka så dumt. Ska sluta tänka över huvud taget. Verkligen. Allt blir nog enklare då. Ganska säker. Säg vad du vill så håller jag med bara, deal? För vi gillar ju dealer. Du och jag. Fast att vi aldrig håller dessa. Men de är roliga, våra dealer. Något man kan prata om sen. Som allt annat dumt man kan prata om, som vi pratar om. Mornar på helger är det bästa. Speciellt om man har en deal.

Ska börja leva, efter allt med skolan. Ska satsa på det jag vill, för jag har inget att förlora. Jag gör en deal med mig själv nu. Deal? -Ja.