- "Man bör inte kyssa en flicka om man inte har pengar till att köpa henne en fin ring"

Är inte nöjd med designen så när jag får tid ska jag ändra den.
Har inte tid till något annat än plugg just nu. Har inte ens tid till att skriva här, men lite pauser får man väl ta ändå? Hemtentan går väl sådär. Svårt att göra den ordentligt och bra när jag inte förstår texten som ska förklara en annan text för att den är på norska. Men aja, får väl bli halvdant. Jag som ville ha högsta betyg på allt för att detta verkligen är ett yrke jag vill bli bäst på. Men samtidigt, hur jag kommer vara som lärare grundas ju inte i de betyg jag får i de första 2 delkurserna som endast handlar om litteraturvetenskap/historia och poetik. Jobbig termin och jag hoppas att det blir mer förståeligt och enklare att veta hur allt ska göras nästa termin för annars vet jag inte om jag orkar. Har redan haft tankar på att hoppa av och göra något annat, men de säger att första året är värst för det är så mycket nytt osv, så jag hoppas att det stämmer.
 
Som sagt, det händer inget annant i mitt liv än att jag pluggar, äter och sover just nu.Tar lite promenader med en fin vän ibland, men det är allt. Halloween får vänta till nästa år för detta år ligger mina ekonomiska prioriteringar på något annat. 

Det snöar här inatt och det är så vackert. Älskar det, fast att det kanske är lite väl tidigt för jag har inte hunnit köpa varken jacka eller skor. Men vackert är det, lika vackert innifrån som mitt ute i fallet. 

Ett sista försök att förstå mig på norsken nu innan sovdags! 
xx