- There's a way to catch your dreams without falling asleep. You might as well get it while you can, babe, cause you know you ain't getting any younger, are you?

Och så VIPPS var sommaren här. Med regn och blåst. Precis som det ska vara! Alla förhoppningar en hade där i våras har försvunnit. OM vi nu bara ska prata väder. Min själ är fortfarande fylld av solsken! 
Har varit i Lund på karneval med mina bästa vänner. Hängt på tak, hängt i botaniska, druckit karnevalöl, dansat till Movits och Timbuktu, efterfestat på (parantesen) till 4 på natten. Den här helgen var helt fantastisk och, faktiskt, väldigt spontan då jag bestämde mig två dagar innan för att åka ner. Värt varenda öre vill jag säga!!

Utöver Lund så har jag bara jobbat och tagit vara på dagarna. Var en bit utanför Nyköping förra helgen och drack vin med helt nya människor, utöver mina två kusiner som jag åkte dit med. I ett hus byggt år 1654, där Kajsa Warg höll till ett tag för att laga mat till ryssarna, utdelades otroligt mycket skratt och välmående! Lite sömn, precis som jag vill att det ska vara.
 
Vill nog säga att jag har träffat vänner varenda dag den senaste tiden. Och oh vad jag mår bra av det! Mår bra där jag är. Känner ingen som helst stress att ta mig någonstans. Får se vad som händer, tar en dag i taget. Helt underbart! 
Har hittat laddaren till min underbara lumix gf1:a också så den här sommaren KOMMER att dokumenteras. Ser framåt, inte bakåt. Vi blir inte yngre.