- La la la, la la la la la la, la la la, la la la la. Spice up your life.

Varje år när vårens första tecken visas blir jag nostalgisk. Jag saknar allt som var och vill inte riktigt gå vidare. Varje år, varje vår. Jag vet att det kommer bli en rätt bra vår även detta år, men ändå saknar jag. Mår dåligt på något sätt. Ska försöka ändra på det. För samtidigt älskar jag våren. Den kommer med så mycket energi och vackra, ljusa, färger. Välkommen, hoppas du stannar den här gången. 
 
 
Ytterligare en vecka har passerat sen sist jag skrev. Och nej, inte så mycket har hänt. Känns det som i alla fall. Var på kåren med bästa vän på onsdagen och hejade på Bayern München, och ja, vi vann. Såklart! Sen var det fredag och då var jag och kollade in vårat nya idrottshus. Det var pinigsturnering och bror och far jobbade. J-O Waldner var en av alla som spelade, riktigt kul att se!
Sen var det lördag och att inte vakna i sin egna säng. Förkyld och ont i halsen av en nattlig cykeltur. Men vad gjorde det? Tränade hund med mor i ridhus, tog en eftermiddagsnap och sen var det dags för drinkar och dans med en vän jag inte vart ute med på alldeles för länge! Riktigt kul var det! Mindre kul att vakna upp med ännu värre förkylning och skavsår på hälen. Men igen, vad gjorde det? Återigen passerar en händelserik helg, utan något ordentligt agerande. Men det räckte lixom ändå. 
 
Den här veckan har jag legat hemma sjuk och tyckt synd om mig själv tills idag. 
På torsdag nästa vecka börjar jag jobba, kanske får hoppa in tidigare. Längtar!! hihi.
Dags för mat. XX