- One night to be confused, one night to speed up truth.

Gjorde min sista dag på jobbet i fredags. Både vemodigt och skönt. Mest skönt. Har varit så stressad de senaste veckorna över jobb och skola, jag kan lixom inte jobba på 150%. Så det ska bli härligt att börja ta skolan mer på allvar, mer som ett jobb!
 
Helgen passerade och från den tar jag med mig en hel del. Fredagen spårade halvt på Olearys. 50+are, behöver jag säga mer? Men klart att dem ska få roa sig också! Jag iaktog och smålog hela natten. Försökte dansa men "de äldre" tog lixom över, haha.
Lördagen började med en tidig morgon, biljetterna till One Direction i sommar släpptes klockan 09:00. VIP - biljetter blev det så nu är vi säkrade platser längst fram och slipper köa hela dagen! Äger ju en aning om man säger så. Resten av dagen blev jäkligt lugn. Kvällen spenderades med en fin vän. 
Idag, söndag, har jag inte gjort någonting som är värt att nämna. Rätt skönt ändå! 

Har fixat en deal med en vän att om vi båda är singlar när vi är typ 35år så ska vi gifta oss. Känns rätt skönt att oavsett vad så kommer jag att få gifta mig någon gång i livet i alla fall! Och med en bra vän dessutom. Kanske att vi borde ändra åldern till typ 25? haha...
 
Är ju fortfarande så sjukt besviken, arg, ledsen över en massa som inträffat denna sensommar/höst och inte vet jag hur jag ska bli på bättre humör angående detta heller. "Lev vidare", ja det är ju lätt att säga. Men jag kan inte bara förlåta sådär, varken mig själv eller andra. Främst mig själv. Men äsh. Mitt horoskop säger massa saker för denna höst som ser bra ut så eftersom att jag inte har några andra förhoppningar så kan jag ju lika gärna emotse att det stämmer.
 
Har ju ändrat om designen lite. Får se hur länge jag har kvar denna. Men gillar den, så grunden blir nog kvar ett tag även om jag kanske ändrar om småsakerna! sjukt ointressant, men ändå.
XX