- Untitled

 
 Mycket som hänt sen sist.
Först och främst så har Rookiefestivalen varit. Det är en festival som tvårona i MEM arrangerar varje år, alltså min tur att vara med och bygga upp den nästa år. Under den helgen var min vän Henrik här vilket var superkul! Jag jobbade båda dagarna men vi lyckades festa till det i alla fall. Sena mornar och sena nätter handlade den helgen om. Sena nätter som i festen-slutar-06:34. Helt fantastiskt vilket liv vi lever här! 
 
En ny delkurs har både börjat och avslutats sen sist också. Igår fick vi tillbaka tentorna och det blev visst VG/B på den. Så jag är nöjd! Inte för att jag började plugga tidigare än till tentan innan. Men vi pluggade bättre. Vilket gav resultat därefter också! 
 
Har även hunnit vara hemma i Örebro över en helg. Det var såååå välbehövligt! Ville inte riktigt åka hem hit igen, men plugget kallade. Hur som så var jag ute båda kvällarna hemma. Fredagen bestod av födelsedagsfirande för min underbara och lördagen handalade bara om att träffa och mysa med så många som möjligt. Väldigt bra helt hur som! 
 
Om några veckor åker jag hem för jul och nyår. Det ska bli helt fantastiskt! Trots att vi har ett fältarbete att göra samtidigt. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska berätta mer än att jag mår bra. Samlar HP och kommer närmare min framtid för varje dag som går. Vi har så otroligt mycket möjligheter här, det är helt sjukt. Gäller att ta till vara på dessa bara. 
 
Just nu längtar jag faktiskt bara hem. Även om jag trivs och allt det där. Behöver Örebro ett tag. Behöver mina fina där. Behöver ett varmt hus (lägenheten gör mig förkyld på nätterna). Behöver få gosa ner mig i soffan med familjen. Behöver få bara vara inom mig själv. Behöver få träffa alla mina där. Snart kommer jag. Snart. 
Tills dess, XX.