- It's like you're trying to get to heaven in a hurry, and the queue was shorter than you thought it would be. Looking for a new place to begin. Feeling like it's hard to understand.

bild av mig.
Svårt att förstå sig på dessa tider. Man vill så mycket, men orkar så lite. Jag vet exakt vad jag vill, men om det jag vill är det jag behöver är jag inte lika säker på. Fast å andra sidan bryr jag mig inte. Efter denna efterlängtade, men ändå så olängtade, student ska jag ta tag i mig själv. Göra saker jag vill göra och göra det ordentligt. Jag ska våga göra det jag velat göra ett bra tag nu. Hitta mig själv, våga deal'a. Jag ser nog ganska ljust på livet just nu ändå. För det är nog så, att efter regn kommer solsken, även om just det ordspråket är så klyschigt. Jag har haft regn ett bra jävla tag nu, är värd solsken. För trots hagel stora och tunga som tegelstenar har jag, nästan helt på egen hand, klarat mig ur skiten. Så jag är värd solsken, kanske till och med en stor applåd. 
ska fortsätta leva. fast om tre veckor lever jag som arbetslös, om jag inte jobbar kvar där jag är idag förståss. Men mina drömmar är så mycket större, så det vore rent ut sagt en skam från min sida att vara kvar. 
Jag kommer aldrig bli bekväm. Bekväm är ett av de värsta orden jag vet. Vill aldrig bli det. Kommer alltid vara på språng mot nya mål. Nya upplevelser. /XX